MLADI ZNANSTVENIK

Mladi znanstvenik

Radovednost je lepa čednost

Otroška akademija ima izdelan program za poučevanje znanosti, ki je namenjen otrokom med 4. in 14. letom starosti
To je program, ki je namenjen vsem vedoželjnim otrokom, ki jih zanimajo naravni procesi okoli nas in kako le-ti delujejo. Celoten namen programa je, da otrok spozna svet okoli sebe s praktičnega vidika in s tem bolj razume kaj pomeni potres, kako deluje gejzir, kako je sestavljeno človeško telo, kako deluje elektrika, itd. Želimo spodbuditi, da otroci svojo vedoželjnost krepijo tudi doma in s tem spoznavajo še lastnosti drugih ved, npr. geografije, biologije, kemije in splošne razgledanosti, ki jim bo v življenju še kako prav prišla.

MLADI ZNANSTVENIK

Mladi znanstvenik (predšolski otroci)

Najmlajši otroci bodo izvajali najpreprostejše poskuse, ki bodo pripomogli k njihovemu zgodnjemu razumevanju sveta. Na tak način si bodo tudi najlažje zapomnili kako nekaj deluje. Skozi zanimive poskuse in projekte, pri katerih bodo otroci aktivno sodelovali in jih samostojno tudi opravili, jim bomo približali odgovore na vprašanja, ki se porajajo v njihovih glavah.

Cena: že od 36,00 evrov/mesec

Tečaj poteka 1x tedensko po 60 minut oz. 40 pedagoških ur letno.
Ves ustvarjalni material je že vključen v ceno. *Cena tečaja je 360,00 evrov z možnostjo plačila na 3 mesečne zaporedne obroke.

Urnik:
PON: 16:45-17:45
TOR: 16:30-17:30


Mladi znanstvenik (šoloobvezni otroci)

Starejši otroci se bodo znanstvenih poskusov lotili malo bolj kompleksno in obdelali bodo tudi teme, ki so že bolj zahtevne in dobili tedenske izzive. Teme, ki se jih lotevamo so neskončne, v ospredju pa so osnovni 4 elementi (zrak, ogenj, voda, zemlja), elektrika, vesolje, človeško telo, itd. Kot je praksa na naših tečajih, bodo otroci samostojno, v skladu z navodili učitelja sami opravili določen poskus in izpolnili tudi delovne liste.

Cena: že od 45,00 evrov/mesec

Tečaj poteka 1x tedensko po 90 minut oz. 60 pedagoških ur letno.
Ves ustvarjalni material je že vključen v ceno.

Urnik:
TOR: 17:30-19:00 (9-12 let)
SRE: 17:00-18:30
(6-8 let)


Kaj pa pravite starši?

Prijavnica za jesenski vpis:

Kontaktirajte nas


Share by: