ROJSTNI DAN

Praznujte z nami!

Naj vaši otroci praznujejo svoj rojstni dan v Otroški akademiji. Iščete nekaj posebnega in izvirnega? Izpolnite sanje vašemu otroku za en dan.
Iščete nekaj, kar vam bo vzelo najmanj časa in povzročilo najmanj dodatnega dela? Naše rojstnodnevne zabave so zasnovane tako, da mi načrtujemo, gostimo, animiramo ter v celoti izpeljemo tematski rojstni dan na naši lokaciji. Uredimo vse od načrtovanja, nakupa in dekoracije. Vaša domišljija ni naša omejitev.

Poleg animacije in dekoracije poskrbimo tudi pogostitev s pico in pomarančnim sokom. Prav tako poskrbimo za torto ali pa jo starši sami dostavite. Na koncu pa slavljenec oz. slavljenka domov odnese tudi spomin s fotografijami.

Vašim otrokom ponujamo kreativne ideje za rojstno dnevno zabavo. Izvajamo izključno tematske zabave. Rojstnodnevna zabava za otroke je na voljo v različnih tematikah in je vedno prirejena za mešane skupine (tako fantke kot deklice). Seveda pa zabavo lahko po želji slavljenca ali slavljenke naredimo še bolj punčkasto ali fantovsko :-).

12 idej za nepozaben rojstni dan!

Palačinka party
Znanstveni rojstni dan
LEGO rojstni dan
LEGO party s programiranjem
Hello Kitty
Prijazni gusarji
Skrivnostni svet dinozavrov
Pogumni vitezi
Ledeno kraljestvo
Gospodična mična
Čarovniška akademija
Minjončki

Pssst!

Povprašajte naše prijazno osebje o možnostih vključitve escape rooma v praznovanje rojstnega dne!

Palačinka party

Rojstnodnevna zabava s pečenjem pravih slastnih palačink! Kreiranje nadevov polnih domišljije ter veliko gurmanske zabave zagotavlja nepozabno praznovanje rojstnega dne. Sladko, slastno in zabavno na Palačinka Partyju v Otroški akademiji.

Znanstveni rojstni dan

Slavljenec ter povabljenci se bodo za nekaj ur prelevili v prave pravcate znanstvenike, spoznavali zanimiv svet poskusov, si zamislili novodobne znanstvene pripomočke in se ob obilici zabave naučili tudi kaj koristnega o delovanju sveta okoli nas. Pokalo bo in se kresalo, zraven pa še ščepec čarovnije za nepozabno rojstnodnevno zabavo.

LEGO rojstni dan

Legiceeee! Na Lego rojstnem dnevu bo vse v znamenju konstrukcij in zabave. Domišljiji bo puščena prosta pot. Povabljenci bodo sodelovali v Lego izzivih, gradili fantastične strukture, se poskusili v Lego Activityju in svoje mojstrovine pokazali tudi staršem. Zabava z Lego kockami je recept za nepozaben rojstni dan.

LEGO party s programiranjem

Je zabava, ki otrokom ponudi hitri vpogled kaj vse pri nas počnemo na Lego akademiji. Otroci ne samo sestavljajo, pač pa preko računalnika tudi sprogramirajo legice na način, da se le te premikajo. Zraven pa lahko posnamejo tudi svoj glas. Povsem drugačna rojstnodnevna zabava!

Hello Kitty

Je prijazna muca, ki ljubi vse, kar je roza. Visoka je 5 jabolk v višino in tehta tri jabolka v širino. Zelo rada ima glasbo, rada pleše, ustvarja in peče barvite piškotke iz plastelina. Najraje pa pomaga mamici pri pripravi jabolčne pite in si tudi rada odreže kakšen kos zase. Otroci jo dobro poznajo in vedo, da kamorkoli gre, jo v laseh vedno spremlja rdeča pentlja. Tudi ti ljubiš vse, kar je roza?

Prijazni gusarji

So res prijaznega srca in ljudje jih imajo radi. Z gusarjem kapitanom plujejo po sedmih oceanih in iščejo skriti zaklad. Skriti zaklad se skriva na zemljevidu, a gusarji morajo uspešno opraviti z vsemi preprekami, ki jih čakajo na poti, da na koncu pridejo do skritega zaklada. Seveda je obvezna oprava vsakega gusarja tudi njegova značilna gusarska kapa. Se rad podaš na avanture?

Skrivnostni svet dinozavrov

Dinozavri so bili skrivnostna bitja, ki so vladala naši Zemlji milijone let nazaj. Kot arheolog boš lahko poiskal njihova okostja in skušal ugotoviti za katero vrsto dinozavra gre. Morda pa boš naletel na prav posebno odkritje in našel dinozavrovo jajce. Si upaš postati pravi raziskovalec in se odpraviti po njihovih sledeh?

Pogumni vitezi

Želiš odpotovati nazaj v srednjeveški čas, ko so po svetu hodili pogumni vitezi? Potem je ta zabava prava zate in za tvoje prijatelje! Preizkusite se v različnih viteških nalogah - izdelajte si viteške grbe, zmagajte v boju s strašnim zmajem, rešite ugrabljene princese, zaplešite v ritmih srednjeveške glasbe in se pri tem nepozabno zabavajte!

Ledeno kraljestvo

Spoznaj junake priljubljene risanke Ledeno kraljestvo in se jim pridruži na najboljši zabavi vseh časov. Tudi v toplih mesecih lahko uživaš v zimskih radostih z instant snegom :-), ter se nauči »severne jelenščine« s pomočjo jelena Svena in tekmuj s sneženimi kepami.

Gospodična mična

Vsaka deklica se kdaj pa kdaj rada naliči z maminim senčilom za oči ali pa uporabi njen lak za nohte. Zabava je namenjena deklicam, ki počasi vstopajo v svet mladih žensk in jih tudi malo naučiti o osnovah ličenja in o tem, da »manj je več«. Poleg osnov ličenja bomo spoznale še osnove manikire, različnih oblik frizure, si izdelale nočno masko za spanje, itd. Kdo ve, morda boš domov odšla z začasnim tatujem kot prava rokerica, ali pa s kakšnim bolj umirjenim motivom. Morda pa boš celo svojo mami naučila par trikov o ličenju.

Čarovniška akademija

Te zanima, kaj se zgodi, če si na glavo povezneš prav poseben čarovniški klobuk, v roke vzameš čarovniško paličico, nekajkrat zamahneš z njo in pri tem šepetaš magične besede? Pridruži se nam v čarovniški akademiji in razišči svet čarovnije, kjer domišljija ne pozna meja! Skupaj s prijatelji si pri nas lahko začaraš najboljšo rojstnodnevno zabavo vseh časov!


Minjončki

Minjončki so na svojem potovanju obiskali tudi Otroško akademijo in pripravili zabavne igre za nepozabno rojstnodnevno zabavo! Prelevili se bomo v Minjončke in iskali skrite banane, poiskali bomo svojega gospodarja in se preizkusili še v ostalih igricah. Kdo ve, mogoče pa najdemo tudi skriti zaklad?

Kdaj potekajo zabave?

Rojstnodnevne zabave se odvijajo med tednom od ponedeljka do petka med 17:00h do 19:30h, ob sobotah in nedeljah v treh terminih (10h, 13:30h, 17:00h). Rojstnodnevna zabava skupaj s pogostitvijo in animacijo v celoti traja dve uri in pol (oz. 150 min).
Za več informacij nam pošljite povpraševanje. Pripišite zraven za koliko starega otroka gre, ali praznuje deklica ali fantek, kdaj približno bi želeli praznovati in katera tematika vas zanima. Tako vam bomo lahko hitreje poslali cenovno ponudbo in kaj le-ta vse vključuje ter preverili kako je s prostimi termini.

Kaj pa pravite starši?

Kje vam lahko pomagamo?

Kontaktirajte nas

Share by: